DEKANIMIZ TARAFINDAN TRAKYA GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE KONFERANS VERİLDİ

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında, Üniversitesimiz Rektör Yardımcısı, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU tarafından Bölge  Müdürlüğü personeline yönelik meslekte yenilenme etkinliği kapsamında yapılan "İnsan ve Meslek" konulu sunumun altıncısı 28 Kasım 2015  tarihinde Çanakkale Akol Hotel’de gerçekleştirildi.

Dekanımız tarafından etkinlik kapsamında “Meslek  Hayatının Önemi, Meslek  Hayatına  Bakış, Meslek Ahlakı, İnsan Olmanın Önemi ve  Ayrıcalığı” konuları örneklerle birlikte ele alındı. Etkinlik sonrası Bölge Müdürü Müslüm YALÇIN Dekanımıza  teşekkür ederek, müdürlüğün logosunu içeren hatıra tabağı hediye etti. Etkinliğin son bölümünde ise Bölge Müdürü Müslüm YALÇIN tarafından etkinliğe ilişkin genel değerlendirmeler yapıldı ve personelin mesleklerini sevmelerinin gereği vurgulanarak katılan personelin dilek ve önerileri dinlendi.
Bu içerik 01.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 826 kez okundu.