"SELİMİYE KONUŞMALARI"NDA İSLÂM FELSEFESİ TARTIŞILDI!

Fakültemizin tertip ettiği düzenli ilmi toplantılar silsilesi olan ve üçüncü yılına giren SELİMİYE KONUŞMALARI’nın 17. Programı Fakültemizin Selimiye binasında gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cevdet KILIÇ, İslâm Felsefesi hocamız Yrd.Doç.Dr. Necip YILMAZ moderatörlüğünde,  “İslâm Felsefesi mi, İslâm'da Felsefe mi” konusunu ele aldı. Toplantıya Üniversitemiz ve Fakültemizden Öğretim üyleleri, ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  öğrenciler, müftülük ve milli eğitim personeli gibi ilmi ve akademik düzeyde ilâhiyat meselelerine ilgi duyan farklı kesimlerden seçkin bir kitle iştirak etti. Konuşmanın akabinde katılımcılar soru, görüş, yorum ve müzâkereleriyle toplantıyı zenginleştirdiler. SELİMİYE KONUŞMALARI farklı bir konu ve konuşmacının katılımıyla her ayın ilk salı günü yatsı namazını müteakip olmak üzere, devam edecektir.
Bu içerik 13.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 976 kez okundu.