2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT YAPAN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 eğitim-öğretim döneminde geçici kayıt olan ancak Covid-19 salgınına bağlı sebeplerle Türkiye'ye gelemeyen ve kayıt belgelerinin orijinal nüshalarını, lise diplomalarının aslını Üniversitemize ulaştıramadıkları için lise denklik işlemleri tamamlanamayan ve dolayısıyla lise denklik belgelerini ibraz edemeyen uluslararası öğrencilerin lise diplomalarının aslı ile lise denklik belgelerini  teslim edebilmeleri için Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nca 14 Mayıs 2021 tarihine kadar ek süre verilmiştir.
Yukarıda belirtilen tarihe kadar kayıt belgelerinin orijinal nüshaları ve lise diplomalarının aslı ile lise denklik belgelerini  Dekanlığımıza teslim etmeyen uluslararası öğrencilerin Üniversitemiz ile ilişiği kesilecektir.
İlgili uluslararası öğrencilerimize duyurulur.
Bu içerik 09.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 264 kez okundu.