AÇILIŞ DERSİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nin düzenlediği 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Dersi 09.10.2018 tarihinde İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Açılış dersini Edirne’de doğmuş ve 1986 yılında Edirne İmam-Hatip Lisesi’nden mezun olmuş olan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice Kelpetin Arpaguş verdi. Edirne’de İlahiyat Fakültesi’nde bulunması sebebiyle çok heyecanlı olduğunu ifade eden hocamız Kelam ilminin mevzusu, kapsamı ve diğer ilimler ile olan etkileşiminden bahsetti. İlahiyat Fakültesi’nin Trakya Üniversitesi’ne yapacağı katkılara vurgu yapan Arpaguş öğrenci ve hocalara yeni eğitim- öğretim yılında başarılar dileyerek açılış dersini bitirdi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç’ın açılış dersi için Prof. Dr. Hatice K. Arpaguş’a teşekkür etmesiyle program sona erdi.
Bu içerik 11.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 775 kez okundu.