AKRAN DEĞERLENDİRME TAKIMI ZİYARETİ

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Kurumsal Akreditasyon Programının başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi kapsamında Prof. Dr. Mustafa İnan, Doç. Dr. Musa Uludağ, Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, Doç. Dr. Hakan Yaş ve öğrenci Mert Yıldız’dan oluşan Akran Değerlendirme Takımı, 20.10.2022 Perşembe günü Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.Saat 09.00’da Dekanımız Prof. Dr. Ali Öztürk ile görüşerek çalışmaya başlayan Takım üyeleri programlarını dekan, dekan yardımcıları ve Fakülte Sekreteri Nurettin Aysu’nun katılımıyla Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplanarak sürdürdü. Akabinde öğretim elemanları, öğrenciler ve idari personel ile toplantılar yaptı. Akran Değerlendirme Takımı çalışma planı dahilinde toplantı ve görüşmelerini tamamlayarak 13.30’da fakültemizden ayrıldı.

Bu içerik 21.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1148 kez okundu.