BULGARİSTAN ZİYARETİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih YAKAR, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arif AYTEKİN, Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. A. Taha İMAMOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Abas JAHJAİ ve Fakülte Sekreteri Bülent Kaçın Sofya Yüksek İslam Enstitüsü’nün daveti üzerine “Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Dalındaki Bulgaristanlı Mastır Öğrencilerinin Eğitimleriyle İlgili Problemler ve Çözümleri” konulu toplantıya katılmak ve çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere 08-09 Şubat 2015 tarihlerinde Bulgaristan'ı ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU Başmüftülük Kültür Merkezinde “İslam Düşüncesinde Akıl Vahiy İlişkisi” konulu konferans vermiş, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih YAKAR, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arif AYTEKİN ve Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. A. Taha İMAMOĞLU Yüksek İslam Enstitüsü tarafından düzenlenen “Çağdaş Müslüman Davetçi’nin Şahsiyeti” konulu panele konuşmacı olarak katılmışlardır.
Bu içerik 11.02.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 876 kez okundu.