DEKANIMIZA VEDA YEMEĞİ

2012 yılında Fakültemize kurucu dekan olarak atanan Prof.Dr. Hüseyin SARIOĞLU'nun görevi sona erdiğinden hocamız kadrosunun bulunduğu İstanbul Üniversitesi'ne dönmüştür. Hocamızın ayrılışı vesilesiyle Üniversitemiz Meriç Kenarı Sosyal Tesisleri'nde tertip ettiğimiz veda yemeğine hemen bütün öğretim üyelerimiz/görevlilerimiz ve idari personelimizin yanısıra, İl Müftümüz Emrullah Üzüm, Fakültemizden emekli olan Doç.Dr. Durak PUZMAZ ile bir süre önce aramızdan ayrılan ve halen Düzce Üniversitesi'nde görev yapan Doç.Dr. Arif AYTEKİN de katıldılar. Katılımcıların ve hocamızın duygularını ifade etmek üzere yaptığı konuşmaların ardından öğretim üyelerimiz, fakültemize yaptığı hizmetlerin minnet ve şükran ifadesi olarak Dekanımıza teşekkür plaketi ile sembolik hediyeler takdim ettiler. Bundan sonra üstleneceği yeni vazifeler ve yapacağı nice hizmetlerde muvaffak olması, sıhhat ve âfiyet içinde bir hayat sürmesi dualarıyla hocamızı uğurladık.
Bu içerik 16.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1009 kez okundu.