HAZIRLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2021-2022 güz ve bahar dönemleri hazırlık değerlendirme toplantısı 29 Haziran Çarşamba günü Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi yönetim kurulu toplantı salonunda yapıldı. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ali ÖZTÜRK’ün başkanlık ettiği toplantıda hazırlık biriminden sorumlu dekan yardımcısı Doç. Dr. A. Taha İMAMOĞLU, Arap Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih YAKAR ve hazırlık koordinatörü Öğr. Gör. M. Mücteba EMRE hazırlık öğrencilerinin başarı durumu ve hazırlıktaki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında genel bir değerlendirme yaptılar. Hazırlıkta derse giren öğretim elemanlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda gelecek sene için planlama yapıldı ve bazı kararlar alınarak toplantı sonlandırıldı.
Bu içerik 04.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 530 kez okundu.