İSLÂMİ FİNANS SİSTEMİ MÜZAKERE EDİLDİ

Fakültemizin aylık olarak tertip ettiği düzenli ilmi toplantılar silsilesi SELİMİYE KONUŞMALARI’nın 13.’sü olan Mayıs ayı programında, Selimiye binasında, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Doç.Dr. Ahmet ATAKİŞİ’nin moderatörlüğünde, Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Yusuf DİNÇ ile Fakültemiz İslâm Hukuku hocası Yrd.Doç.Dr. Fatih YAKAR’ın katılımlarıyla, “Ekonomide Yeni Model Arayışı: İslâmî Finans Sistemi” konusu konuşuldu. Akabinde katılımcıların da katkılarıyla mesele müzakere edildi. Toplantıya Fakültemizin öğretim üyeleri, Edirne Milli Eğitim ve Müftülük temsilcileri ve personeli, bazı banka temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri gibi ilmi ve akademik düzeyde ilâhiyat meselelerine ilgi duyan farklı kesimlerden seçkin bir topluluk iştirak etti. Yaklaşık iki buçuk saat süren program büyük bir ilgi ile takip edildi.

Bu içerik 03.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 887 kez okundu.