OKUR YAZAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Rumeli Gençlik Topluluğu, fakültemiz konferans salonunda Okur-Yazar Buluşması programı tertip etti. Programın konuğu Batı Trakya'lı yazar Vildan Serdar Hanımefendi idi. Programa Dekanımız Prof. Dr. Ali Öztürk, fakültemiz hocaları aralarında ilköğretim ve liseden gelen Batı Trakyalıların da bulunduğu çok sayıda öğrenci katıldı. Programda konuşan Vildan Serdar, kendisini yazar olmaya götüren kitap okuyuş serüvenini anlattı. Ayrıca Türk Azınlığı  olarak doğduğu ve büyüdüğü Batı Trakya'da yaşadığı sıkıntıları, yazar olabilmek için verdiği uğraşları aktardı. Öte yandan yazar olmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Program sonunda okurlarıyla bir araya gelen Vildan Serdar,  kitaplarını imzaladı.
Bu içerik 27.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 282 kez okundu.