"SELİMİYE KONUŞMALARI"NIN BEŞİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemizin tertip ettiği düzenli ilmi toplantılar silsilesi olan SELİMİYE KONUŞMALARI’nın dördüncüsü Fakültemizin Selimiye binasında, Tefsir Hocamız Yrd. Doç. Dr. Mustafa ŞENTÜRK'ün moderatörlüğünde, Kelâm Hocamız Yrd. Doç. Dr. Muhammet ALTAYTAŞ'ın, “İmanın vatan, dinin millet ile münasebetine dair" yaptığı konuşma ile gerçekleştirildi. Toplantı ilmi ve akademik düzeyde ilâhiyat meselelerine ilgi duyan farklı kesimlerden seçkin bir katılımcı kitlesi tarafından ilgiyle takip edildi. Konuşmanın akabinde katılımcılar soru, görüş, yorum ve müzâkereleriyle toplantıyı zenginleştirdiler. SELİMİYE KONUŞMALARI, 4 Mayıs Çarşamba akşamı Tasavvuf Hocamız Yrd. Doç. Dr. Nurullah KOLTAŞ'ın, İslâm Felsefesi Hocamız Yrd. Doç. Dr. Necip YILMAZ moderatörlüğünde "Ümrana giden yol: irfan" konusunda yapacağı konuşmayla devam edecektir.
Bu içerik 07.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 675 kez okundu.