SOSYALFEST 2024

"Sosyalfest", Türkiye'de milli bir sosyal bilimler hamlesinin başlatılması konusunda, ilgili birçok paydaşın katılımıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivalidir. "Sosyalfest"; yenilikçi veya sorun çözme odaklı yaklaşımlar içeren; sosyal model tasarım yarışmaları, sosyal etkinlikler, söyleşiler, gibi birçok faaliyete öncülük ederek toplumsal sorunların çözümüne olan ilginin arttırılması ve Türkiye'nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunulması amacıyla düzenlenmektedir.
Sosyalfest Sosyal Bilimler Festivali; model tasarım yarışmaları ve alan etkinliklerinden oluşmaktadır. Sosyal Model Tasarım Yarışmaları; Üniversite Kategorisi (Sosyalfest Üniversite), Lise Kategorisi (Sosyalfest Lise), Ortaokul Kategorisi (Sosyalfest Ortaokul) olmak üzere üç farklı çerçeveden oluşmaktadır.
Türkiye Yüzyılı Gelecek Vizyonunu çerçevesinde önemli bir gündem maddesini oluşturan Milli Sosyal Bilimler Hamlesini başlatacak organizasyonel bir girişim niteliğindeki Sosyalfest'in ikinci aşamasını; 02- 03 Mart 2024 tarihlerinde Karabük Üniversitesi Kampüsü içerisinde düzenlenecek olan alan etkinlikleri oluşturur.
Sosyalfest etkinliği hakkında Karabük Üniversitesi Sosyalfest Koordinatörlüğü tarafından 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Saat:14:00'da Microsoft Teams uygulaması üzerinden ekte belirtilen link, toplantı kimliği ve geçiş kodu kullanılarak katılım sağlanabilecek online eğitim düzenlenecektir. Eğitim kapsamında sosyal model tasarım yarışmaları ve alan etkinlikleri hakkında detaylı bilgilendirme yapılacak olup, sorulan soruları cevaplandırılacaktır.

Toplantı Kimliği: 371 101 665 590 Geçiş kodu: ydapFg
Bu içerik 23.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 179 kez okundu.