TOBB BAŞKANINDAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Fakültemiz binasının inşaatının 1. Etabını yaklaşık yedi milyon liralık bütçe ile tamamlayan TOBB’un Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, fakültemizi ziyaret etti. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, 65. Hükümet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 59. Hükümet İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu,  59. Hükümet Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Çoşkun, YSK Başkanı Sadi Güven ve beraberindeki heyet de fakültemizi teşrif ettiler.  Heyet, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof.Dr. Osman N. Hatipoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Genel Sekreteri ve Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Cevdet Kılıç tarafından karşılandı. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Kılıç konuşmasında fakültemiz hakkında bilgi verdikten sonra katkılarından Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve onun şahsında TOOB’a teşekkür plaketi ve hediye takdim etti. Bir sınıfa girerek öğrencilerimizle de görüşen heyete öğrencilerimiz şükran ve minnet duygularını ifade ettiler. TBMM Başkanı Cemil Çiçek burada yaptığı konuşmada Hanefi Maturidî çizginin ve sıhhatli bir İlahiyat eğitiminin önemine dikkat çekti. Bakan Müezzinoğlu ise Balkanların ülkemiz açısından önemine dikkat çekerek Edirne’nin ve Edirne merkezli İlahiyat eğitiminin önemini vurguladı. Akabinde Hisarcıklıoğlu da dekanımıza teşekkür plaketi takdim etti ve öğrencilerimize kitap hediye ederek onlarla bir süre sohbet etti. Fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.
Bu içerik 08.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 798 kez okundu.