TRT DİYANET’İN GENÇ İLAHİYAT PROGRAMI FAKÜLTEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Diyanet TV, ülke çapında İlahiyat Fakültelerinde sürdürdüğü 'Genç İlahiyat' adlı Aktüel Sohbet programının bir yenisini 15 Aralık 2015 tarihinde Fakültemizde düzenledi.

Programa İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali BÜYÜKKARA konuşmacı olarak katıldı. Konusu "İslam Dünyasının Kırılgan Fay Hatları" olan programda öğrenciler, konuk konuşmacıya yönelttikleri sorularıyla programa renk ve heyecan kattılar. Fakültemizin ve Üniversitemizin diğer birimlerinden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU, Dekan Yardımcımız Muhammet ALTAYTAŞ ve Öğretim Üyelerimizin yanı sıra İl Müftüsü Emrullah ÜZÜM ve din görevlileri de yer aldı. Mustafa CİHAD'ın verdiği Tasavvuf Musikisi konseriyle son bulan program TRT Diyanet kanalında önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır.

Bu içerik 16.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 900 kez okundu.