DEKANIMIZ GİRİŞİMCİLİK DÜNYASI PROGRAMINA KONUK OLDU

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İlknur ESKİN’in yaptığı Edirne Televizyonu’ndaki (ETV) Girişimcilik Dünyası programının  bu haftaki konukları, Fakültemiz Dekanı, aynı zamanda Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevlerini de yürüten Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU ve Proje Koordinasyon ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emre ATILGAN.

29 Ekim Perşembe günü saat 22.20’de yayına girecek olan programda Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU “İş Ahlâkı” ile ilgili düşüncelerini paylaşırken, Yrd. Doç. Dr. Emre ATILGAN da proje üretmenin önemi üzerinde duracaktır.

Bu içerik 28.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 774 kez okundu.