2020-2021 GÜZ YARIYILI VİZE MAZERET SINAV DUYURUSU

Mazeretleri nedeniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılı ara sınavlarına (vize)  giremeyen veya sınava girip internet kesintisi,  elektrik kesintisi ve sistemsel problemler gibi çeşitli nedenlerle sınav evrakını gönderemedikleri için mazeret sınav isteğinde bulunan Fakültemiz öğrencilerinin dilekçelerinin incelenip değerlendirilmesi sonucunda;

Ekte öğrenci numarası, adı soyadı yazılı Fakültemiz öğrencilerinin mazeretleri uygun görülerek isimlerinin karşısındaki derslerden mazeret sınav hakkı verilmesine ve mazeret sınavlarının 04-08 Ocak 2021 tarihleri arasında ara sınavın yapıldığı sınav yöntemi ile yapılmasına karar verilmiştir.
Not:
  • Vize Mazeret Sınav Programı ektedir.
  • Hazırlık Sınıfı Kur Sonu mazeret sınavı 5 Ocak 2021 Salı günü saat 14.00'te yapılacaktır.

Bu içerik 21.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 952 kez okundu.