2021 DGS İLE FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!

2021 DGS sonucunda Fakültemize yerleşen adaylar  17.09.2021-24.09.2021 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine müracaat ederek kayıt yaptırabileceklerdir.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden  17-22 Eylül 2021 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

E-kayıt işlemlerini başarıyla tamamlayan adayların Fakültemize 24 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar başvurarak ders kayıt işlemleri için istenen aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekmektedir.
Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
DGS Sonuç Belgesi
Önlisans Diploması/Geçici Mezuniyet Belgesi
6 Adet Fotoğraf
T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi
Transkript
Ders İçerikleri
Bu içerik 16.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 391 kez okundu.