2021 YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZ TEMSİLİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Fakültemizce gerçekleştirilmesi planlanan 2021 yılı diploma mezuniyet törenimiz Covid 19 önlemleri nedeniyle gerçekleştirilemedi. Bundan dolayı 27 Eylül 2021 tarihinde Saat 14.00’te fakültemiz dekanlık katında mezunlarımızı temsilen ilk üçe giren öğrencilerimize tören düzenlendi. Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’nun selam ve tebriklerini ileten Dekanımız Prof. Dr. Cevdet KILIÇ, öğrencilerimizi tebrik ettiği bir konuşma yaptı.

Mezun öğrencilerimizden dereceye girerek dönem birincisi olan Meltem TOPÇU’nun mezuniyet kütüğüne isimini çakmasının ardından plaket merasimine geçildi. Birinci olan öğrencimize plaketini Dekanımız Prof. Dr. Cevdet KILIÇ,  dönem ikincisi öğrencimiz Edanur Demir'e plaketini Dekan Yardımcımız Doç. Dr. A. Taha İMAMOĞLU takdim etti. Üçüncülüğü paylaşan iki öğrencimizden Elif Temel’e plaketini Dr. Öğretim Üyesi M. Fatih Soysal takdim ederken diğer öğrencimiz Emin Yalçınkaya’ya plaketini  Dekanımız Prof. Dr. Cevdet Kılıç takdim etti. Dekan ve Dekan Yardımcımızın öğrencilerimize hatıra olarak kitaplarından birer tane hediye etmesiyle tören devam etti.

Dekan hocamızın ve Dekan Yardımcısı hocamızın öğrenciler ve aileleriyle çektirdikleri hatıra fotoğrafıyla temsili mezuniyet töreni sona erdi.

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak hayata ve mesleğe en iyi şekilde hazırlamaya gayret ettiğimiz mezun olan öğrencilerimizin tamamına bundan sonraki hayatlarında hayırlı, uğurlu ve bereketli bir ömür diliyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 29.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 698 kez okundu.