2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONU YÜZDE ONA GİREN ÖĞRENCİLER

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonu itibari ile bulunduğu sınıfta yüzde ona (%10) giren öğrencilerin listesi ektedir.

Listede isimleri yer alan öğrencilerden harç ücreti veya öğrenim ücreti yatıranların harç iadelerini alabilmeleri için harç/öğrenim ücreti dekontunu ve aşağıda yer alan dilekçeyi doldurup imzalayarak  ilahiyat@trakya.edu.tr  e-posta adresine 17 Mart 2023  Cuma günü mesai bitimine kadar göndermesi gerekmektedir.

Not 1: Öğrencilerimizin dilekçe ve banka dekontunu okunaklı ve anlaşılır bir şekilde göndermeleri önemle rica olunur.

Not 2: Dilekçede yer alan  banka IBAN numaraları öğrencinin adına açılmış hesap numaraları olmalıdır. IBAN numaraları ile öğrencinin bilgilerinin uyuşmaması durumunda harç iadesi yapılmayacaktır.

Ek Dosyalar
Bu içerik 09.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 432 kez okundu.