2023-2024 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


İlahiyat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirildi.
Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı İlahiyat Fakültesi TOBB Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Taha İmamoğlu, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünal, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Habibe Kazancıoğlu, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Emre Dağtaşoğlu ve fakültede görev yapan akademisyenler katıldı.
İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk toplantıda, fakülte bünyesinde gerçekleştirilen akademik faaliyetler ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Bu çerçevede İlahiyat Fakültesi’nin eğitim ve öğretim süreçlerinin geliştirilmesi noktasında yoğun bir çaba gösterdiğini ve akademik personelin takdire değer katkıları sebebiyle memnuniyetini ifade eden Prof. Dr. Ali Öztürk bu olumlu tablonun devamlılığının sağlanmasının önemini vurguladı.
Toplantı, Fakülte Bölüm Başkanlarının ve akademik personelin şimdi ve geleceğe dair teklif ve temennilerini dile getirmelerinin ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk’ün nihai değerlendirmeleriyle sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 11.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 612 kez okundu.