AKADEMİK KURUL TOPLANTIMIZ, REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ


İlahiyat Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, İlahiyat Fakültesi TOBB Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Taha İmamoğlu ile fakültede görev yapan akademisyenler katıldı. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk toplantıda, fakülte bünyesinde gerçekleştirilen akademik faaliyetler ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Üniversitenin tüm akademik ve idari birimlerinde kalite ve akreditasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini, İlahiyat Fakültesi’nin de bu anlamda yoğun bir çaba içinde olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Bugün, kısa bir dönem de olsa vekaleten dekanlık görevini üstlendiğim İlahiyat Fakültemizde, değerli hocalarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. İlahiyat Fakültesi, üniversitemizin en genç fakültelerinden biri olmasına rağmen, Prof. Dr. Ali Öztürk hocamın dekanlığında, çok değerli akademisyenlerimizin katkılarıyla önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Edirne gibi, İslam tarihi açısından çok önemli eserlere ev sahipliği yapan, maneviyatı böylesine güçlü bir şehirde yer alan İlahiyat Fakültemizin, önümüzdeki dönemde de bilimsel ve akademik anlamda önemli mesafeler alacağına ve güçlenerek yoluna devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.
Akademik kurulda genel bir değerlendirme yapan Tabakoğlu, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu ve unvanda yükselen öğretim üyelerini tebrik etti. Akademik Kurul Toplantısı, görüş ve temennilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 16.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 487 kez okundu.