AKADEMİK KURUL TOPLANTISI VE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞMA

Fakültemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç’ın başkanlık ettiği toplantıya, dekan yardımcıları Doç. Dr. A. Taha İmamoğlu, Dr. Öğr. Üyesi İlir Rruga, Fakültemiz hocaları ve araştırma görevlileri katıldı.

Toplantı hocalarımızdan Öğr. Gör. Enes Temel’in Kur’an tilaveti ile başladı. Geçen senenin değerlendirmesinin yapılmasına müteakip salgın döneminin getirdiği problemler ve çözümleri üzerine konuşuldu. Yeni dönemde yüz yüze eğitim yapılacağı için dikkat edilmesi gereken hususlar ve alınması gereken önlemler hatırlatıldı. Hocalarımızın dilek ve temennileri ile toplantıya son verildi.

Akademik kurul toplantısı sonrasında Fakültemize bu sene kayıt yaptıran hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ile tanışma toplantısına geçildi. Dekanımız Prof. Dr. Cevdet Kılıç yeni öğrencilerimize fakültemizi ve şehrimizi tanıtan kısa bir konuşma yaptı. Samimi bir ortamda geçen tanışma toplantısı, Fakültemiz hocaları ve araştırma görevlilerinin kendilerini tanıtmaları ve alanları hakkında kısa bilgiler vermeleri ile devam etti. Fakültemize yeni katılan öğrencilerimizin Fakültemiz ve Edirne hakkındaki ilk izlenimlerini, dilek ve temennilerini ifade etmeleri ile tanışma toplantısı nihayete erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 22.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 496 kez okundu.