DİYANET İŞLERİ BAŞKANI CAMİ İNŞAATIMIZI ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi paydaşlığı ve ev sahipliğinde, 01-02 Ekim 2021 tarihlerinde “Edirne Camileri ve Selimiye Sempozyumu” vesilesi ile şehrimize misafir olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ Üniversitemizin cami inşaatını ziyaret etti.

Camiler Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı, Edirne Valiliği ve Trakya Üniversitesi iş birliğinde Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Edirne Camileri ve Selimiye Sempozyumu” vesilesi ile Edirne’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde inşaatı devam etmekte olan cami inşaatını ziyaret etti.

Edirne Valisi Ekrem CANALP ve Edirne İl Müftüsü Alettin BOZKURT’un eşlik ettiği ziyarette Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet KILIÇ cami projesi ve inşaatı hakkında bilgiler verdi. Ali ERBAŞ, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak cami projesi ve inşaatının maddi ve manevi her türlü destekçisi olduklarını ifade ederek ziyaretini nihayete erdirdi.

Bu içerik 04.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 512 kez okundu.