DUALARIMIZLA AZİZ ŞEHİTLERİMİZE MİNNET ve ŞÜKRAN DUYGULARIMIZI ARZ ETTİK!

Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç Dr. Mustafa Şentürk'ün koordinatörlüğünde Rumeli Gençlik Topluluğu öğrencileri tarafından geçtiğimiz günlerde İdlip’te hâin saldırı sonucu şehid olan ve Milletimizi derin hüzne boğan aziz vatan evlatlarımızı; hatimler, dualar ve şiirlerle anmak için 02 Mart 2020 Pazartesi günü, Fakültemiz Konferans Salonu'nda "Aziz Şehitlerimizi Anma Programı" düzenlendi.

Merhûm şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından Topluluk Başkanı Mehmet İşbilen ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından şehitlerimiz ve şehadet ile ilgili sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.
Fakültemiz öğrencilerinden Furkan Salihoğlu, “Çanakkale Şehitleri”ne şiirini okudu.
Daha sonra Şehit olan 33 askerimizin tanıtıldığı sunumun akabinde, öğrencilerimizin, şehitlerimizin azîz ruhları için okumuş oldukları üç adet hatmin duasının, Dekanımız Prof. Dr. Cevdet Kılıç tarafından yapılmasıyla sona erdi.
Katılımın yoğun olduğu program salondakilerin tekbir ve dualarıyla son buldu.
Bu içerik 04.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 862 kez okundu.