EDİRNE NÖBETÇİ YURT UYGULAMASI HK.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından alınan kararla 03.04.2023 tarihinden itibaren 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Döneminde üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın yüzyüze eğitim verileceği açıklanmıştır. Belirlenen  nöbetçi yurtlar  YÖK  kararı  sonrası    öğrencilerimizin  barınma  talebini  karşılamakta    yetersiz  kaldığından 23.04.2023 tarihinden itibaren Uzunköprü ve İpsala Yurdu hariç tüm yurtlarımız hizmete açılacak olup, anılan tarihte işletmeler de hizmet vermeye başlayacaktır.  Uzunköprü  Yurdunda  depremzedeler  barındırıldığından  Uzunköprü  Meslek  Yüksekokulunda öğrenim  gören  öğrenciler talep  etmeleri  durumunda  merkezdeki  yurtlarda  barındırılacaktır.  İpsala Meslek Yüksekokuluna  yüzyüze  eğitim için  başvuran  öğrenci  olmadığından tüm  dersler  online  olarak gerçekleştirilmekte  olup  İpsala  Yurdu  öğrencileri  talep  etmeleri  halinde  Keşan  Kız  Yurdu  ve  Gazi Evrenos Yurdunda barındırılacaktır. 23.04.2023 tarihi itibariyle ortak nöbet hizmeti sonlandırılacaktır.
Bu içerik 20.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 278 kez okundu.