FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 10:30'da Fakültemizin Konferans Salonunda dekanımız Prof. Dr. Ali Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya dekan yardımcıları Doç. Dr. A. Taha İmamoğlu, Dr. Öğr. Üyesi İlir Rruga, fakültemizin hocaları, araştırma görevlileri ve idari personellerimiz katılmıştır.

Toplantı Öğr. Gör. Enes Temel Hocamızın Kur’an-ı Kerîm tilaveti ile başladı. Toplantı geçen dönemin değerlendirmesinin yapılmasıyla başladı. Yeni döneme ait eğitim-öğretim ile ilgili alınacak kararlar, kurumsallaşma, Bologna bilgi paketi ile ilgili çalışmalar, Covid 19 için okulumuzda alınacak tedbirler dikkat edilmesi gereken hususlar kararlaştırıldı. Hocalarımızın öneri, dilek ve temennileri ile toplantıya son verildi.

Bu içerik 08.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 225 kez okundu.