FAKÜLTEMİZ HOCALARI 15 TEMMUZ ÖZEL YAYININA KATILDI

Aziz Milletimizin Anadolu’da, Rumeli’de, Afrika’da, Kafkasya’da ve daha birçok bölgede sayısız mücadelelerine, kahramanlıklarına tarih şahitlik etti. Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale, şahitlerini gördüğümüz son büyük destanlarımızdandı. Ancak bu aziz millet 7 yıl önce 15 Temmuz gecesi yeni bir kahramanlık hikayesi daha yazdı. Milli birliğimize, dinimize, geleneklerimize tasallut eden cânîleri tereddütsüz biçimde engelledi ve o gece Milletimizin zaferi oldu. 15 Temmuz’un 7. Sene-i devriyesinde Fakültemiz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Abdullah Taha İmamoğlu ile Arş. Gör. Ömer Faruk Kahve, Edirne’nin yerel televizyon kanalı ETV’de ve Üniversitemiz radyosu Radyo Günebakan’da bir program gerçekleştirdiler. Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak 15 Temmuz destanını olabildiğince anlatmaya ve unutturmamaya devam edeceğiz. Rabbimizden tüm şehitlerimize rahmet temenni eder hayatta kalan gazilerimize sağlık ve afiyet dileriz.

Bu içerik 18.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 158 kez okundu.