FAKÜLTEMİZ İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ


Fakültemizin 2019 yılı mezuniyet töreni 11 Mayıs 2019 günü Saat 15 00’te Balkan Kongre Merkezi’nde yapıldı. Rektörümüz Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, Dekanımız Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Öğretim elemanları, öğrenciler, öğrenci velileri ve misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen program, öğrencilerimizden Sezer Güvendar’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim’le başladı. Sonrasında fakültemizin Musiki korosu, Musiki hocamız Doç.Dr. Abbas Yahya yönetiminde bir konser verdi.

Üniversitemiz tanıtım filminden sonra 2019 yılı mezunlarının birincisi olan Ayşe Ogan’ın konuşmasının akabinde Dekanımız ve Rektörümüz birer konuşma yaparak velilere tebrik ve şükranlarını ilettiler, öğrencilerin bundan sonraki hayatları için hayır duada bulundular ve tavsiyelerini dile getirdiler.

Birinci olan öğrencimiz Ayşe Ogan’a Rektörümüz Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, ikinci olan Elif Tugay’a Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Üçüncü olan Emine Köse’ye ise Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül plaket takdim etti.

Hocalarımızın mezun öğrencilerimize diplomalarını takdimi ve akabinde kep atma töreniyle mezuniyet programı sona erdi. Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak hayata ve mesleğe en iyi şekilde hazırlamaya gayret ettiğimiz öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında hayırlı, uğurlu ve bereketli bir ömür diliyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 13.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1282 kez okundu.