FAKÜLTEMİZ ÜÇÜNCÜ DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ


Fakültemizin 2020 yılı mezuniyet töreni mevcut pandemi nedeniyle maalesef gerçekleştirilememiştir. Bundan dolayı 31 Ağustos 2020 tarihinde Saat 15.00’te fakültemiz idari katında mezunlarımızı temsilen ilk üçe giren öğrencilerimize tören düzenlenmiştir. Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’nun selam ve tebriklerini ileten dekanımız Prof. Dr. Cevdet KILIÇ’ın tebrik konuşmasının akabinde, dereceye giren mezun öğrenciler ve velilerinin katılımıyla gerçekleşen törende, 2020 yılı mezunlarından birinci olan Sümeyye DELEN’in kütüğe isim çakması ve diğer dereceye giren öğrencilerimize hatıra plaketi verilmiştir. Daha sonra da öğrencilerin hatıra fotoğraf çekimi gerçekleştirilmiştir.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. A. Taha İMAMOĞLU velilere tebrik ve şükranlarını ileterek öğrencilere de bundan sonraki hayatlarında başarı temennisinde bulundu. İkinci olan Emine Rabia KÖSEOĞLU, üçüncü olan Belgin TOPÇU’nun da aileleriyle çektirdikleri hatıra fotoğrafıyla temsili tören sonlandırıldı.

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak hayata ve mesleğe en iyi şekilde hazırlamaya gayret ettiğimiz mezun olan öğrencilerimizin tamamına bundan sonraki hayatlarında hayırlı, uğurlu ve bereketli bir ömür diliyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 01.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1509 kez okundu.