FAKÜLTEMİZ YENİ ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞMA HEYECANI YAŞADI


Fakültemiz 25.09.2019 tarihinde gerçekleştirdiği oryantasyon programında yeni öğrencileri ile buluşma ve tanışma heyecanını yaşadı. İlahiyat Fakültesi konferans salonunda icra edilen programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Muhammet Altaytaş ve Doç. Dr. Abdullah Taha İmamoğlu, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Necip Yılmaz, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ramadan Doğan, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Mustafa Şentürk, İlahiyat Fakültesi Sekreteri Nurettin Aysu ile birlikte fakültemizin değerli hocaları ve öğrencileri katıldı.
Fakültemiz hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yakar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, dekanımız ve dekan yardımcılarımız yaptıkları konuşmalarda yeni öğrencilerimize Edirne’yi, fakültemizi tanıttırlar ve öğretimlerinin bu yeni safhasında öğrencilere başarı temennilerinde bulundular. Akabinde tek tek bütün hocalarımız söz alarak hem kendilerini tanıttılar hem de alanları ile ilgili bilgiler verdiler. Programda öğrencilerimize Edirne’nin tarihi, kültürel dokusu ve stratejik önemi hakkında bilgiler verildi. Yeni öğrencilerimize hazırlık sınıfı, ders geçme sistemi, eğitim-öğretim ve sınav yönergesi gibi konularda gerekli açıklamalar yapıldı. Hocalarımızın ve yeni öğrencilerimizin dilek ve temennileri ile program nihayete erdi.
Konferans salonundaki programın ardından öğrencilerimize Edirne’nin tarihî ve kültürel öneme sahip mekânları gezdirilerek şehri tanıma imkanı sağlandı.
Ek Resimler
Bu içerik 30.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 965 kez okundu.