HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORYANTASYON PROGRAMI TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin yeni öğrencileriyle 2023-2024 Akademik Yılı Arapça Hazırlık Sınıfları Tanıtım ve Tanışma Programı düzenlendi. 4 Ekim 2023 tarihinde tertip edilen programın sunumunu hazırlık koordinatörü Öğr. Gör. M. Mücteba Emre üstlendi. Hazırlık öğrencimizin Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk’ün açılış ve selamlama konuşmasıyla devam etti. Ardından hazırlıklardan sorumlu dekan yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Taha İmamoğlu öğrencilere yönelik bilgilendirme yaptı.
Hazırlıkta ders veren öğretim görevlileri ile öğrencilerin tanışma faslından sonra Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin Selimiye Ek binasında Yeşilay Edirne Şubesi Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Sorumlusu Emrah Ceylan konferans verdi. Konuşmanın sonunda üç öğrenciye çekilişle hediye verildi. Arş. Gör. Bilal Raşidoğlu rehberliğinde Edirne şehir merkezinde kısa bir gezi gerçekleştirilerek oryantasyon programı sonlandırıldı
Bu içerik 09.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 459 kez okundu.