Lisans Tamamlama ile Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine

2. Fotoğraf (6 adet),

3.Kimlik Fotokopisi

4. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu transkript,

5. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge,

6. Askerlik Durum Beyanı; (1996 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için  Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden  alınan askerlik durum belgesi.)

7.Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)

8.Katkı Payı Ödemesi (Bir dönemlik Ödenecek Katkı payı:142TL)

Hesap No: 777-C-24840779-MT-4 (TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖRGÜN ÖĞRT. SORUNLU ÖĞRENCİ HARÇLARI SAĞLIK KÜLTÜR VE DAİRE BAŞKANLIĞI HESABI)

* Kayıtlar, bütün belgeler tamamlanmış olarak belirlenen tarihler arasında şahsen yapılacaktır.
* Belirtilen tarihler içerisinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılırlar.
* Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanların kayıtları iptal edilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır.
* Yerleştirme işlemleri adayların beyanı üzerinden yapıldığından, kayıt sırasında adayların mezuniyet tarihi, diploma ve mezuniyet not ortalamalarının yerleştikleri üniversite tarafından kontrol edilerek kayıtlarının yapılmasına, kendi avantaj sağlamak suretiyle yanlış beyan veren adayların yerleştirmeden doğan haklarını kaybedeceklerinden kayıtları yapılmayacaktır.

Bu içerik 13.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 941 kez okundu.