ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ

Bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle üniversite öğrencilerinin zamanlarını verimli değerlendirmelerini ve dinlenmelerini sağlamak, akademik ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmak üzere Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulan öğrenci topluluklarının, Üniversitemize yeni katılan öğrenciler ile buluşturulması ve toplulukların tanıtılarak üye kaydetmeleri amacıyla her yıl düzenlenen "Öğrenci Toplulukları Buluşuyor" etkinliği bu yıl 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Sivil Toplum Kuruluşlarının da katılımıyla daha geniş kapsamlı olarak Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde (Enstitüler Binası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Binası, Bolca Ana Yemekhane Binası Arkasında bulunan Otopark ve Yol güzergahında) yapılacaktır.
Bu içerik 01.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 112 kez okundu.