ÖĞRETİM ÜYELERİMİZ MUHAMMET ALTAYTAŞ ve A. EMRE DAĞTAŞOĞLU PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLDİ

Fakültemiz Öğretim üyelerinden Muhammet ALTAYTAŞ Temel İslam Bilimleri Bölümü, Kelam ve İslâm Mezhepleri Tarihi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna, A. Emre DAĞTAŞOĞLU ise Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, İslâm Felsefesi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna yükseltilmişlerdir. Yeni unvanları sebebiyle hocalarımızı tebrik eder kendilerine hayırlı muvaffakiyetler dileriz. Elim deprem afeti meydana gelince Hocalarımız, bir süre önce Tefsir Profesörü olarak atanan Mustafa ŞENTÜRK’le birlikte Fakültemiz personeline ikram etmeyi planladıkları yemeğin bedelini, depremzede kardeşlerimize gönderilmek üzere, bölgede yardım faaliyetlerine destek olan Üniversitemiz vakfına bağışlamışlardır. Milletçe seferber olduğumuz bu günlerde bu ince düşünceleri sebebiyle de hocalarımıza teşekkür ederiz.
Bu içerik 14.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 288 kez okundu.