SELİMİYE KONUŞMALARI"NIN ALTINCISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemizin tertip ettiği düzenli ilmi toplantılar silsilesi olan SELİMİYE KONUŞMALARI’nın altıncısı Fakültemizin Selimiye binasında, Felsefe Hocamız Yrd. Doç. Dr. Emre DAĞTAŞOĞLU'nun moderatörlüğünde, Tasavvuf Hocamız Yrd. Doç. Dr. Nurullah KOLTAŞ'ın, “Ümrana Giden Yol: İrfan" başlıklı takdimi ile gerçekleştirildi. Toplantı ilmi ve akademik düzeyde ilâhiyat meselelerine ilgi duyan farklı kesimlerden seçkin bir katılımcı kitlesi tarafından ilgiyle takip edildi. Konuşmanın akabinde katılımcılar soru, görüş, yorum ve müzâkereleriyle toplantıyı zenginleştirdiler. SELİMİYE KONUŞMALARI, 1 Haziran Çarşamba günü Tefsir Hocamız Yrd. Doç. Dr. Mustafa ŞENTÜRK'ün Kelâm Hocamız Yrd. Doç. Dr. Muhammet ALTAYTAŞ moderatörlüğünde "Modern Dönemde Kur'an'ın Türkçeye Çevrilmesi nin Serancamı ve Mealler" konusunda yapacağı konuşmayla son bulacaktır.
Bu içerik 05.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 771 kez okundu.