SELİMİYE KONUŞMALARINDA BOSNA-HERSEK KONUŞULDU

Fakültemizin, Üniversitemiz Rumeli İslam ve Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte tertip ettiği Selimiye Konuşmaları’nın otuz sekizincisi, TÜ Edebiyat Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Rifat Gürgendereli’nin, Fakültemizden Dr. Öğretim Üyesi M. Fatih Soysal yöneticiliğinde “Bosna-Hersek Günlüğü,Tarih Kültür Hayat” başlıklı sunumu ile Fakültemiz Selimiye Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Gürgendereli’nin, akademik bilgilerini Bosna-Hersek’te bulunduğu dönemdeki tecrübeleriyle harmanlayıp fotoğraflarla renklendirdiği sohbet tadındaki sunumu, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk, dekan yardımcısı ve merkez müdürü Doç. Dr. A. Taha İmamoğlu’nun yanı sıra akademisyenler, öğrenciler ve şehrimizden konunun ilgililerinin katıldığı program soru-cevap bölümünü müteakip çay eşliğindeki muhabbet faslının ardından sona erdi.

Bu içerik 26.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 256 kez okundu.