TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ “RUMELİ İSLAM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ”NİN YENİ SAYISI YAYINDA

Trakya Üniversiteler Birliği İlahiyat Fakültelerinin ortak yayını olarak Trakya Üniversitesi tarafından çıkarılan ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç’ın yayın sahipliğini üstlendiği Rumeli İslam Araştırmaları Dergisi’nin 6. sayısı akademisyen ve araştırmacıların kullanımına açıldı. Derginin yeni sayısına https://dergipark.org.tr/tr/pub/rumeli adresinden ulaşılabiliyor. Her sayısında ilahiyat ve sosyal bilimler alanında özgün makalelerin yayımlandığı derginin, yeni sayısında da akademik değeri yüksek makalelere yer verildi.

Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri ile İslam Tarihi ve Sanatları alanında bilimsel makalelere yer veren derginin yazı dili Türkçe olmakla birlikte Arapça, İngilizce ve Balkan dillerinde yazılan bilimsel çalışmalara da dergide yer verilebiliyor. Balkanlar ile ilgili çalışmalara öncelik veren Rumeli İslam Araştırmaları Dergisi, yayımlanan makaleler için herhangi bir ücret talep etmiyor.

Bu içerik 03.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 339 kez okundu.